iCloud: fotostream resetten

U kunt uw fotostream resetten door in te loggen op uw account op icloud.com. Door opnieuw in te stellen, worden al uw fotostream-foto's uit uw iCloud-account verwijderd. Foto's die al naar uw andere apparaten zijn gestreamd, worden echter niet verwijderd. Hier is hoe je het kunt doen:

  • Bezoek icloud.com en log in op uw account met uw Apple ID-inloggegevens.

  • Klik op je naam.

  • Klik op Geavanceerd.

  • Klik op Fotostream opnieuw instellen.

Als je eenmaal hebt gereset, kan het niet meer ongedaan worden gemaakt.

Verwant:

  • iCloud werkt niet. Hoe iCloud-problemen op te lossen
  • iCloud: dubbele contacten op iPhone, iPad: repareren
  • Hoe Find My iPhone te configureren: iCloud
  • Hoe u zich aanmeldt voor iCloud